Reyting Sonuçları Doom At Your Service - ''D.P'' Dizisinin Fragmanı Ve AfiÅŸleri Yayınlandı » Güney / Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç .

Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı.

Tvn'in
Navillera: Like a Butterfly Ä°lk Ä°zlenim - DramaKo from www.dramako.net
Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. For the third consecutive week . Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken, televizyon ekranlarına gelen yapımlar arasında kıyasıya mücadele sürdü.

Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı.

İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken, televizyon ekranlarına gelen yapımlar arasında kıyasıya mücadele sürdü. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . 2021 fantastik kore dizisi fragman, reyting gibi tüm bilgiler . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları birinciliği için yarıştı. Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Dizi, 20 ila 49 yaşları . Evet, bahsettiğim dizi doom at your service.

Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları birinciliği için yarıştı. Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Doom at your service konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler yer alır. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın .

Tvn'in
''D.P'' Dizisinin Fragmanı Ve Afişleri Yayınlandı » Güney from guneykoresinemasi.com
Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. 2021 fantastik kore dizisi fragman, reyting gibi tüm bilgiler . Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . For the third consecutive week . Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı.

Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları birinciliği için yarıştı.

Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Doom at your service konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler yer alır. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. For the third consecutive week . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Gumiho karakterler içeren kore dizileri son derece popüler ve reyting getiren. Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Her gün bir önceki günün reyting sonuç sıralaması belli olurken .

Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors! Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren .

Gumiho karakterler içeren kore dizileri son derece popüler ve reyting getiren. The Swordsman » Güney Kore Sineması
The Swordsman » Güney Kore Sineması from guneykoresinemasi.com
Doom at your service konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler yer alır. Gumiho karakterler içeren kore dizileri son derece popüler ve reyting getiren. For the third consecutive week . 2021 fantastik kore dizisi fragman, reyting gibi tüm bilgiler . Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren . Çeviri ekibinin planlamaları ve kaynak sıkıntılarına göre çevirilemeyen diziler . Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın .

Her gün bir önceki günün sıralaması belli olurken, televizyon ekranlarına gelen yapımlar arasında kıyasıya mücadele sürdü.

Takvimde ki her dizi mutlaka çevirilecek diye bir şart yoktur. Tvn'in "doom at your service" dizisi ise, 1.bölüm için % 4,9'luk reyting ile ülke çapında sağlam bir başlangıç ​​yaptı. Konusuna gelirsek… dizi, tak dong kyung (park bo young) isimli kadın . Evet, bahsettiğim dizi doom at your service. Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç . Doom at your service konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler yer alır. Dizi, 20 ila 49 yaşları . Doom at your service ilk haftasına göre %3.3 ve %3.4 gibi düşük reytingler aldı. Dün akşam ekrana gelen yapımlar reyting sonuçları birinciliği için yarıştı. Shin do hyun :25 yaşındaki oyuncu dizide na ji na karakterini canlandıracak. Sonuç olarak tae oh hakkında söyleyebileceklerim bu kadardı. Her gün bir önceki günün reyting sonuç sıralaması belli olurken . Once again, tvn's "doom at your service" has dominated the rankings of the most buzzworthy dramas and actors!

Reyting Sonuçları Doom At Your Service - ''D.P'' Dizisinin Fragmanı Ve AfiÅŸleri Yayınlandı » Güney / Dizi ilk yayınlandığında %4.1 ve %4.0 gibi iyi bir başlangıç .. For the third consecutive week . Dizi, 20 ila 49 yaşları . 2021 fantastik kore dizisi fragman, reyting gibi tüm bilgiler . İlk hafta bölümleri ile izleyicilerden %4.1 ve %4.4 reyting alarak iyi bir başlangıç yaptı. Gumiho karakterler içeren kore dizileri son derece popüler ve reyting getiren.

Doom at your service konusu ve oyuncuları hakkında bilgiler yer alır reyting sonuçları. Ne kadar sonradan reytinglerde düşüş yaşasa da adından söz ettiren .